Een klasse verlaagd plafond tilt jouw interieur naar een ongezien niveau, ook in Leuven.In de wereld van de valse plafonds kent Newmat zijn gelijke niet.

Klanten en installateurs zullen dan ook met overtuiging beamen dat de valse plafonds en wanden die het merk biedt een ware verbetering zijn voor elk interieur. Dit zowel op het vlak van esthetiek, als op het gebied van praktische meerwaarde. Creativiteit, akoestische absorptie en respect voor mens en natuur zijn dan ook geen loze begrippen voor dit Franse merk. De talloze, diverse certificaten helpen u dan weer zich te verzekeren dat de gekozen oplossing voldoet aan alle geldende normen.

Dankzij de innovatieve installatiemethode kan een erkend installateur de verschillende mogelijkheden bovendien heel snel en precies installeren. De koude plaatsing en het ontbreken van enige stank zorgen er dan weer voor dat u de met Newmat uitgeruste ruimte bijna onmiddellijk terug in gebruik kan nemen.

Maar wat heeft een spanplafond nu exact te brengen?

Een verlaagd plafond is een kunstdoek dat door middel van warmte strak wordt opgespannen tegen niet zichtbare profielen aan de muren. Na de installatie koelt het plafond terug af. Het doek kan exact passend worden gemaakt.

Wanneer men spreekt over een klassiek spanplafond, heeft men het eigenlijk over een naadloos vals plafond op basis van polyester. Tegenovergesteld tot een PVC plafond komt hier dus geen PVC aan de productie van het verlaagd plafond te pas.

Doordat het klassiek vals plafond in een ruim assortiment aan kleuren verkrijgbaar is, wordt dit type vaak gebruikt in woonkamers, leefruimtes en handelszaken. Waar men bij naadloze PVC plafonds de keuze heeft uit mat wit of crèmekleur (beige), kan men bij de klassieke versie niet alleen kiezen uit meerdere soorten wit, maar ook uit een reeks van kleuren, zoals blauw, groen, geel, grijs en zelfs zwart.

Aan de hand van speciale profielen of een traditionele klemconstructie, wordt het plafond vlak tegen de muur aan geplaatst en heel stevig aangespannen, waardoor het totaal een heel hippe indruk krijgt.

Bij Spanplafonds Leuven staan we uiterst sterk voor kwaliteit. Daarom zijn alle plafonds die we plaatsen van de brand Newmat. Deze maker staat namelijk geroemd om de zeer fijne structuur van de valse plafonds, waardoor deze, zelfs met breedtes tot 510cm, zeer stevig kunnen worden gespannen. Het eindwerk is een “ceiling” met een niet te evenaren stevigheid en een klassevolle look & feel, waar u uiterst lang van zal kunnen genieten.

Newmat valse plafonds

De plafondbekleding van dit merk biedt bouwers en verbouwers ongeëvenaarde mogelijkheden om de woonst van hun dromen helemaal áf te krijgen. Het brede kleurenpalet waaruit kan worden gekozen, maakt dat het merk voor elk type woonst een ideale oplossing kan bieden.

Daarnaast biedt het Newmat Graphic collectie u de oneindige kans uw eigen creativiteit te botvieren door het ontwerpen van een totaal authentiek vals plafond. Welke oplossing uw voorkeur ook mag wegdragen, het eindresultaat is een vertrek dat er totaal af staat.

De stilistische pluspunten zijn echter niet de enige kwaliteiten waardoor Newmat bij klanten en architecten een ijzersterke erkenning geniet. De onderhoudsvriendelijkheid en waterafstotende kwaliteiten van het doek zorgen er namelijk voor dat de trots op en het plezier van de gekozen bekleding een verhaal van lange termijn zijn. Ook draagt dit spandoek op het vlak van geluidsdemping meer dan zijn steen bij.

Bij welke pro kan u terecht?

Dag in, dag uit ondersteunen wij mensen bij het verwezenlijken van hun ideeën. Met een Steijvers Vals Plafond Leuven tillen we de uitstraling van jouw woonst naar een fabuleus niveau.

Deze meerwaarde is enerzijds te danken dankzij onze coöperatie met het hoog kwalitatieve brand Newmat, waarvan Spanplafonds Leuven erkend aannemer is.

Anderzijds durven wij gerust met eer te stellen dat we met meer dan 20 jaar aan professionele vakervaring de kneepjes van het vak kennen. Je bent bij ons in goede handen!

Heb je vragen?

Je wil graag informeren wat een klasse verlaagd plafond kan kosten?

Vul dan nu vrijblijvend het formulier in, en ons team voorziet je binnen 2 werkdagen van een vrijblijvende vals plafond prijsaanvraag.

Wij sommen even voor je op.

U geniet van tien jaar garantie
Wij zijn officieel Newmat vertegenwoordiger
Met meer dan twintig jaar ervaring

Hier ook nog enkele voordelen van een spanplafond.

Geen hak- of breekwerk
Plaatsing gebeurt (meestal) in 1 dag
Zonder verhuizen van uw interieur stukken
Geen barsten of scheuren meer
Akoestisch more isolerend
Brandveilig & vochtbestendig
Te bekomen in diverse tonen

Tot snel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *